Informatie

De McArena outdoor sporthal

Een échte Innovatie in de sportfaciliteiten-wereld

 

Sport heeft ruimte nodig! De gesteldheid en de beschikbaarheid van sportfaciliteiten worden door vele steden, lokale overheden en verenigingen als een blok aan het been gezien. De modernisering en sanering van sportfaciliteiten is een grote uitdaging voor de sport- en verenigingsontwikkeling. De vraag naar overdekte, vrije en multifunctionele sportfaciliteiten groeit stevig, want in het bijzonder sporthallen en halcapaciteiten zijn in veel plaatsen een grote zorg.

Als openluchthal is de McArena een innovatieve hybride combinatie van sportveld en sporthal. Daarbij combineert de McArena de voordelen van beide systemen en biedt het de sporters een allweather sportfaciliteit en tegelijkertijd de mogelijkheid het hele jaar door sport in een natuurlijke atmosfeer in de frisse lucht te beoefenen – de meest gezonde vorm van sporten.

De McArena openluchthal is een modulair sportfaciliteit-systeem, die in verschillende zaaltypes als 1-veld-, 2-veld- of 3-veldhallen gebouwd kan worden. De sportvloer en de sportuitrusting kunnen individueel gekozen worden. De openluchthal McArena kan zodoende aan het vereiste sportaanbod van een vereniging of een lokale overheid aangepast worden en faciliteert vele gebruikers onder één dak. Naast het gebruik voor sportdoeleinden is de openluchthal ook voor manifestaties, feesten en vieringen inzetbaar. Hiervoor wordt de sportvloer indien nodig met een mobiel afdeksysteem beschermd en voor een korte tijd wordt uit een sport- een manifestatieruimte.

Talrijke lokale overheden en sportverenigingen in Duitsland zijn door de voordelen van de McArena openluchthal overtuigd. Graag ondersteunen wij ook u bij de realisatie van een nieuwe sportfaciliteit en/of sporthal in Nederland, neem vandaag nog contact met ons op.

Virtuele tour door de McArena
Projectvideo Stad Schorndorf